EN – Test De Afghaan in de Jordaan!

Mantoe is een gezellig boutique restaurantje gelegen in hartje Jordaan. Ons bewezen concept trekt gasten aan uit heel Nederland én zelfs daarbuiten. Ondertussen staan we ook bekend als de Afghaan in de Jordaan! Afghaanse tradities, modern gebracht Bij Mantoe worden moeders traditionele gerechten door de jongere generatie op een verfijnde manier geserveerd. Wil je een keer iets nieuws? Probeer dan één van de meest veelzijdige keukens in de wereld. Gepassioneerde eters weten ons snel te vinden; jong, oud en zelfs moeilijke eters! *Ook goed geschikt voor halal, vegetariërs/veganisten en speciale dieetwensen.

Een greep uit de lekkerste gerechten die de Afghaanse keuken te bieden heeft

EN test Over ons

In 2008 openden wij het allereerste Afghaans restaurant in Nederland met een bijzonder concept. Hoewel het restaurant nog maar net bestond, kreeg het al landelijk aandacht in het NRC Handelsblad. En wijlen Johannes van Dam waardeerde Mantoe zelfs met een 9! Mantoe is een familie initiatief met als doel om Nederland te laten kennismaken met een kant van Afghanistan die voor velen nog onbekend is. Bij ons gaat het niet alleen om het eten maar ook om de beleving. Wij nemen alle tijd om u met passie te vertellen over de gerechten en onze cultuur.

Feestje bij Mantoe

Heb je een gaaf feestje, een bijzondere gelegenheid of wil je een event organiseren? En heb je een top locatie nodig met of zonder catering?

Laat het ons dan weten, misschien kunnen wij wat voor je betekenen!

Mantoe op locatie

Heeft u iets te vieren, familiegelegenheden, borrels of bedrijfsuitjes? Mantoe is heel goed geschikt voor al uw bijzondere (besloten) gelegenheden.

Ook op locatie zorgen wij voor een gastvrije ontvangst, heerlijke hapjes en gerechten.

Iedere gelegenheid is anders, daarom denken wij graag met u mee over o.a. de mogelijkheden, de eetwensen van uw gasten en uw budget. Stuur ons een mailtje en wij nemen snel contact met u op.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een feestelijk etentje bij Mantoe? Dan is een Mantoe cadeaubon ideaal!

Samen kunnen we kijken naar een arrangement. U bepaalt zelf de waarde ervan.

Cadeaubonnen per post of ophalen bij Mantoe.

Typerend voor de Afghaanse keuken:

  • • Gestoomde pastagerechten met een verrassende smaakcombinatie
  • • De slanke, geurige rijst
  • • Goede balans tussen smaakvolle vlees- en groentegerechten op verschillende bereidingswijze

Heeft u niet eerder Afghaans gegeten en weet niet wat u moet verwachten?
Weet dan, alle gerechten worden bereid met liefde en passie. Net als bij ons thuis. Maandag & dinsdag alleen op aanvraag

EN – Test Media

Hello

vacancy

Informatie

Onze gerechten zijn geschikt voor de volgende eetwensen: Vega & vegan, halal, gluten- en/of lactosevrij.

Heeft u andere allergieën of eetwensen? laat het ons dan tijdig weten.

EN – Test CONTACT

© Copyright - Mantoe